Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Sommerferie 8 juli. 2019- 4 august 2019. KONTORET STENGT

1. juli 2019

I sommerferien har vi ferievikarer for Øyeblikkelig hjelp. Dette er VITAL HELSEHUS, Karmsundsgaten 208 tlf. 52827000.

E-resept (elektronisk resept)

25. januar 2013

Solvang Legekontor benytter e-resept. En elektronisk resept (e-resept) er en resept som legen sender elektronisk til en sentral database som alle apoteker kan kommunisere med.

Du får altså ikke lenger en papirresept, men kan få en utskrift som viser hvilket legemiddel du bruker. På apoteket oppgir du ganske enkelt ditt navn og fødselsdato. Overføringen av E-resept til landets apoteker er gratis. Mer informasjon og video om e-resept.

Automatisk frikort

25. januar 2013

Automatisk frikort er innført over hele landet, og innebærer at det du betaler i egenandeler hos lege/legevakt, fysioterapeut, psykolog og poliklinikker/røntgenavdelinger, apoteker m.m. fortløpende innrapporteres til et sentralt register.

Når du har kommet opp i egenandelsbeløpet for året, får du tilsendt frikort i posten. For at ordningen skal fungere best mulig både for deg som pasient, ber vi om at det betales med kort eller kontant for alle tjenester ved Solvang Legekontor. Da kan betalte egenandeler registreres uten forsinkelser. Betaling etterskuddsvis på bankgiro blir ikke akseptert og regning sendes Odin Kapital for innfordring og vil dessverre medføre ekspedisjonsgebyr.